Tulcea este gazda evenimentului „Bienala internațională de pictură – Alexandru Ciucurencu“.

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 6 septembrie – 10 octombrie 2019, la Muzeul de Artă Tulcea din str. Grigore Antipa, nr. 2, se desfășoară „Bienala internațională de pictură – Alexandru Ciucurencu“. Evenimentul este organizat cu ajutorul Consiliului Județean Tulcea, Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea și Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Tulcea.

Expoziția – concurs este organizată în cadrul proiectului „Expoziția de arte plastice – 2019, proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea.

Organizatori sunt Consiliul Județean Tulcea, Liceul de Arte ”George Georgescu” Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, iar Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Tulcea, participă în calitate de parteneri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*