Noi controale ale pompierilor la unități care vor găzdui petreceri de Revelion

Petrecere. FOTO Pixabay.com

În scopul evitării unor evenimente care să pună în pericol siguranța cetățenilor, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea au efectuat controale și verificări la obiectivele unde vor avea loc evenimente specifice anului nou.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 30.12.2023, personalul inspecției de prevenire a efectuat 4 acțiuni de îndrumare și control, 2 dintre acestea la unități de alimentație publică și turism,  iar alte 2 acțiuni au fost desfășurate la unități de alimentație publică.

În urma acestor controale, au fost descoperite 3 nereguli, pentru care s-au aplicat 3 sancțiuni, dintre care 1 avertisment scris și 2  amenzi în cuantum de 5000 RON.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*