O familie de bătrâni din Casimcea a fost salvată după ce vecinii au văzut că le-a luat foc locuința

Pompierii s-au chinuit ore întregi pentru a salva casa bătrânilor. FOTO ISU Delta Tulcea

Alarma s-a dat în noaptea de 7 spre 8 iunie, în jurul orei 1.00, când un localnic din localitatea Casimcea a văzut că din casa vecinilor săi, o familie de bătrâni, iese foc și fum. A sunat la 112 și a dat și alarma în sat, vârstnicii fiind evacuați. 

La incendiu a fost trimis un echipaj de 9 subofițeri cu o autospecială cu apă și spumă, precum și un echipaj medical SMURD de la stația din Babadag a ISU Delta Tulcea. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la acoperiș. Până la ora 6 dimineața, echipajul de salvatori s-a chinuit să lichideze incendiul și să limiteze pagubele.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurt circuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*