Ninsori puternice, viscol, vizibilitate scăzută. Pe scurt, Cod Portocaliu în județul Tulcea până vineri după amiază

Meteorologii au emis un nou Cod Portocaliu

La nivelul județului Tulcea se va întruni Comandamentul de iarnă după ce ANM a emis o informare meteorologică cu vreme deosebit de rece, ninsori moderate cantitativ, polei- județul Tulcea, alături de alte 14 județe se află sub Cod Portocaliu, începând cu noaptea de  22 martie, ora 23.00 și este valabil până pe 23 martie ora 15.00

Meteorologii anunță ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută

În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h și temporar 65…70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*