Moment omagial dedicat poetului național, Mihai Eminescu

Moment omagial dedicat poetului național, Mihai Eminescu. FOTO CJ Tulcea

Astăzi, începând cu ora 11.00, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni a participat la momentul omagial dedicat marelui poet Mihai Eminescu, eveniment care a avut loc în dreptul bustului amplasat în zona centrală a municipiului Tulcea.

„Nu am cunoscut o personalitate mai intensă, care a ars mai intens decât Eminescu. Să scrii până la 39 de ani, să realizezi o astfel de creație într-un timp atât de scurt nu este la îndemâna oricum. Sunt oameni hărăziți de Dumnezeu cu un talent deosebit. El s-a născut pentru ca noi astăzi să ne putem exprima mai ușor dragostea, filosofiile, trăirile. Eminescu este prezent în tot și în toate! Doamne ajută și cât mai mult Eminescu în viețile noastre“, a transmis, în acest context, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol oferit de tinerii din Corul Mussica al Liceului de Arte „George Georgescu”, condus de dirijor prof. Cristian Gheorghe Gorun, dar și de membri ai grupurilor Pandelașul și Vocalis, coordonate de Georgeta Nichifor și Ecaterina Petruța Buța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*