Măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal desfășurate în județul Tulcea

Jandarmii tulceni vor fi prezenți pe stadioanele din localitățile Murighiol și Topolog duminică, 26 martie, cu ocazia desfășurării meciurilor de fotbal dintre echipele A.S. Viitorul Murighiol – A.S. Pescărușul 1969 Sarichioi și  A.S. Șoimii Topolog – A.C.S. Hamangia Baia.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciurile de fotbal ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni se vor afla în dispozitivul de ordine publică, începând cu ora 12.00, pe stadioanele din localitățile Murighiol și Topolog în vederea prevenirii oricăror incidente.

Jandarmeria Tulcea recomandă participanților să manifeste răbdare, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente și să respecte indicațiile jandarmilor.

Conform prevederilor legale în vigoare, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*