Ședință extraordinară a Consiliului Local Tulcea, pe data de 20 mai

Sediul Primăriei și Consiliului Local Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Tulcei, Constantin Hogea a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a ședinței este un singur punct de dezbătut, iar acesta privește finanțările nerambursabile acordate cultelor religioase.

Consilierii se întrunesc pe 20 mai începând cu ora 15.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Tulcea, din strada Păcii nr. 20. Proiectul ce urmează a fi votat este:

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Ghidului Solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate de la Bugetul Local pentru activități nonprofit de interes local şi a Ghidului Solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate de la Bugetul Local cultelor religioase recunoscute de lege, care îşi desfășoară activitatea în Municipiul Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*