Jandarmul tulcean Sorin Andrici va reprezenta România la Backyard ultra Extremadura din Spania

Sorin Andrici. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmul tulcean Sorin Andrici va alerga pe data de 16 martie la Backyard ultra Extremadura, competiție sportivă ce se va desfășura în oraşul La Parra, Spania și care va aduce la start 100 de concurenți.

Jandarmul, în vârstă de 48 de ani, va lua startul la prima competiţie de anul acesta și va reprezenta România, fiind pregătit să alerge 50 de ore pe un traseu ce presupune parcurgerea unei bucle de 6,7 Km în mod repetat în maxim 60 de minute.

Traseul, cu o diferență de nivel de 150 m, presupune urcări dure, o porțiune cu frânghie, poteci extrem de înguste, pietre, rădăcini, iar finalul constă într-o coborâre abruptă pe străduțele orașului.

,,Este o nouă provocare pentru mine, nu am mai participat la așa ceva! Având în vedere faptul că vor fi 100 de ultramaratoniști,  majoritatea din Spania și Portugalia, se anunță o luptă dură pentru titlu! La acest tip de concurs nu există locul doi sau trei, aici există doar un câștigător, ultimul care rămâne în picioare! Psihicul e mult mai important față de condiția fizică iar eu zic că am acumulat destulă experiență să pot termina o astfel de cursă! Sunt pregătit să alerg 50 de ore ! Alături de antrenorul meu de la Aqua Vita Delta Tulcea Triatlon, domnul Mihai Ivanov, am urmat o serie de antrenamente în condiții de oboseală accentuată, în toiul nopții, pe timp de ger sau ploaie, având ca scop testarea posibilelor scenarii din cursă, astfel încât să fiu pregătit pentru aproape orice s-ar întâmpla! Alături de mine va fi soția mea care va avea grijă de starea mea fizică pe timpul concursului, dar și tulcenii și prietenii mei din țară ! Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea pentru susținere!” –  Andrici Sorin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*