Jandarmii tulceni, alături de elevi, la început de an școlar

FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va participa luni, 11 septembrie, la menținerea ordinii și siguranței publice în zona instituțiilor de învățământ pe raza municipiului Tulcea, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, părinților și personalului didactic cu ocazia deschiderii anului școlar 2023-2024.

Siguranța elevilor și a personalului didactic în incinta unităților de învățământ și în zona adiacentă reprezintă o prioritate, astfel că jandarmii vor asigura prezența pe traseele de deplasare a elevilor și cadrelor didactice la instituțiile de învățământ în scopul prevenirii și descurajării săvârșirii faptelor antisociale și creșterii gradului de siguranță a participanților la festivitatea de deschidere a anului școlar 2023-2024.

La început de an școlar, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea face câteva recomandări utile elevilor:

  • Dacă asistați la un conflict violent, anunțați imediat profesorii, personalul de pază sau patrula de jandarmerie aflată în apropiere sau sunați la numărul de urgență 112.
  • Solicitați imediat sprijinul dacă voi sau colegii voștri vă aflați într-o situație periculoasă.
  • Nu interacționați cu persoane necunoscute.
  • Nu purtați la vedere obiecte de valoare pentru a nu deveni ținta persoanelor rău intenționate.
  • Manifestați respect reciproc în relațiile cu părinții, colegii, cadrele didactice și cetățenii
  • Nu uitați, atât la școală, cât și pe stradă, este nevoie să adoptați un comportament civilizat”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*