Jandarmii au găsit persoana care a pierdut banii. Acum, polițiștii tulceni caută și ei o persoană ce a pierdut peste 600 lei

Bărbatul ce și-a pierdut banii în curtea Trezoreriei Babadag a fost identificat și i-a recuperat . FOTO IJJ Tulcea

La o zi după ce Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea anuța că se caută proprietarul unei sume de bani găsite în curtea Trezoreriei Babadag, acesta a fost găsit. Acum, și polițiștii din Tulcea caută o persoană care a pierdut peste 600 de lei.

În cursul zilei de 19 decembrie, IJJ Tulcea anunța că se caută proprietarul unei sume de bani, pierdută în curtea interioară a Trezoreriei Babadag și recuperată de un jandarm ce asigura serviciul de pază în instituție, de la persoana ce o găsise. Existau indicii despre cel care pierduse banii – fusese înregistrat de camerele de supraveghere, dar nu a putut fi identificat. În mai puțin de 24 de ore, în urma continuării verificărilor, a fost identificată persoana, Florin N.,  care după semnarea  unui proces verbal  de predare-primire şi-a recuperat suma de bani, mulţumindu-i jandarmului ce i-a recuperat banii.

O altă persoană ghinionistă și-a pierdut banii în cursul zilei de 19 decembrie, în sediul Romtelecom de pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea. Un polițist a găsit aici suma de 630 de lei. Și de această dată, oamenii legii au încercat să identifice păgubitul cu ajutorul imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere, dar fără succes. Drept urmare, polițiștii tulceni fac un apel pentru a-i ajuta să identifice persoana care a pierdut banii. Suma de bani poate fi recuperata de la sediul IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*