Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii tulceni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră

Polițiștii i-au sancționat pe cei care au încălcat legea. FOTO IPJ Tulcea

42 de permise de conducere au fost reținute, 20 de certificate de înmatriculare au fost retrase și peste 500 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii tulceni săptămâna trecută, în cadrul mai multor acțiunii organizate pe raza județului Tulcea.

În perioada 3 – 9 septembrie, polițiștii tulceni au desfăşurat pe raza județului, acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

În cadrul acțiunilor desfășurate săptămâna trecută, polițiștii au aplicat 510 de sancțiuni contravenționale la legislația privind circulația pe drumurile publice, dintre care 188 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru abaterile comise în trafic de bicicliști, 22 pentru abaterile săvârșite de pietoni, 9 pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului și 5 pentru depășiri neregulamentare.

De asemenea, polițiștii tulceni au reținut 42 permise de conducere, au retras 20 certificate de înmatriculare și au constatat 12 infracțiuni la regimul circulației rutieră.

Acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere vor continua și în perioada următoare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*