Bărbat căutat de autoritățile germane după ce a jefuit o locuință, prins de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat de arestare pentru furt calificat a fost prins de polițiștii tulceni. Acesta intrase într-o locuință de unde a furat aproape 3.000 de euro și bijuterii.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Babadag au depistat la data de 29 ianuarie, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Babadag, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În cursul anului 2017, bărbatul ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Monchengladbach, de unde ar fi sustras suma de 2.700 euro și  bijuterii.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând miercuri, 30 ianuarie, să fie prezentată Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile germane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*