Incendiul de la casa de vacanță din Crișan a fost pus de un bărbat băut, care avea conflicte cu proprietarul imobilului

Incendiu la o casă de vacanță din Crișan. FOTO ISU Tulcea

Polițiștii au afirmat că incendiul de la casa de vacanță din Crișan a fost pus de un bărbat băut, care avea conflicte cu proprietarul imobilului.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 5 septembrie 2023, polițiștii au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Crișan, este în desfășurare un incendiu.

“În baza sesizării, polițiștii Postului de Poliție Crișan s-au deplasat la locația indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activități administrative de către acesta.

În cauză polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor relevante în cauză” – IPJ Tulcea.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*