Un individ foarte agresiv le-a dat bătăi de cap jandarmilor tulceni

Individul a distrus tot ceea ce i-a ieșit în cale. FOTO IJJ Tulcea

În noaptea de 2 septembrie, în jurul orelor 22.00, un echipaj al Jandarmeriei Tulcea, în timp ce se deplasa spre sediul unităţii, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin se manifestă violent spărgând ferestrele de la o societate comercială situată pe strada Isaccei din municipiul Tulcea.

Persoana în cauză a fost somată să înceteze activitatea şi condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. La intrarea în sediul unităţii militare a devenit brusc violent, a adresat expresii jignitoare jandarmilor, refuzând să intre în sediul unităţii pentru legitimare şi efectuarea cercetărilor în cauză.

Bărbatul s-a opus măsurilor legale, spărgând ferestrele de cele două uşi de acces în corpul de gardă şi deteriorând balustradele de la punctul de control acces. A fost somat din nou dar a continuat să se manifeste violent, atât verbal cât şi fizic, fiind necesară imobilizarea lui.

Ca urmare a stării de agitaţie şi a agresivităţii cu tendinţe de autovictimizare, la sediul inspectoratului a fost solicitat un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate suspectului, care a fost preluat şi transportat la U.P.U. Tulcea. Ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a continuat să se manifeste fizic violent, aducând ameninţări cu acte de violenţă şi injurii personalului medical, fiind necesară folosirea forţei şi a mijloacelor din dotare pentru imobilizarea acestuia.

În cauză s-au întocmit actele necesare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*