Un individ foarte agresiv le-a dat bătăi de cap jandarmilor tulceni

Individul a distrus tot ceea ce i-a ieșit în cale. FOTO IJJ Tulcea

În noaptea de 2 septembrie, în jurul orelor 22.00, un echipaj al Jandarmeriei Tulcea, în timp ce se deplasa spre sediul unităţii, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin se manifestă violent spărgând ferestrele de la o societate comercială situată pe strada Isaccei din municipiul Tulcea.

Persoana în cauză a fost somată să înceteze activitatea şi condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. La intrarea în sediul unităţii militare a devenit brusc violent, a adresat expresii jignitoare jandarmilor, refuzând să intre în sediul unităţii pentru legitimare şi efectuarea cercetărilor în cauză.

Bărbatul s-a opus măsurilor legale, spărgând ferestrele de cele două uşi de acces în corpul de gardă şi deteriorând balustradele de la punctul de control acces. A fost somat din nou dar a continuat să se manifeste violent, atât verbal cât şi fizic, fiind necesară imobilizarea lui.

Ca urmare a stării de agitaţie şi a agresivităţii cu tendinţe de autovictimizare, la sediul inspectoratului a fost solicitat un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate suspectului, care a fost preluat şi transportat la U.P.U. Tulcea. Ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a continuat să se manifeste fizic violent, aducând ameninţări cu acte de violenţă şi injurii personalului medical, fiind necesară folosirea forţei şi a mijloacelor din dotare pentru imobilizarea acestuia.

În cauză s-au întocmit actele necesare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*