Incendiu la un autocamion în municipiul Tulcea

Mașină de pompieri. FOTO ISU Tulcea

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit în această dimineață cu două autospeciale de stingere pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la remorca unui tir, în apropierea unui centru comercial din municipiul Tulcea.

În scurt timp de la ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul a fost lichidat.

Incendiul se manifesta la roțile din spate a remorcii și s-au extins la prelata acesteia, pompierii reușind să limiteze propagarea flăcărilor inclusiv la marfa pe care o transporta.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o defecțiune tehnică la una din roțile remorcii.

Nu au fost înregistrate victime ori alte pagube materiale.

Autocamionul transporta alimente și apă pentru centrul comercial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*