Vaccinarea în Delta Dunării continuă la festivalul internațional de film Anonimul 2021

Vaccinarea continuă la dispensarul din Sfântu Gheorghe. FOTO Prefectura Tulcea

În perioada desfășurării festivalului Anonimul 2021, Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Direcția de Sănătate Publică județeană au asigurat prezența la dispensarul din Sfântu Gheorghe a unei echipe de vaccinare formată din cadre medico-sanitare specializate, pentru a efectua imunizarea participanților la festival.

Totodată, pentru asigurarea accesului la eveniment conform normelor legale în vigoare, echipa de cadre medico-sanitare efectuează zilnic testări rapide antigen SARS-CoV-2, la punctul de informare al festivalului din cadrul Green Dolphin Camping.

„În contextul pandemic actual, siguranța cetățenilor este prioritatea numărul unu pentru autorități. Așadar, astăzi s-a demarat acțiunea de vaccinare adresată turiștilor în Delta Dunării prezenți la festivalul internațional de film ANONIMUL din Sfântu Gheorghe, fiind totodată o oportunitate pentru locuitorii din zonă care doresc să se vaccineze și nu au făcut-o încă. Este datoria noastră, a autorităților, să punem la dispoziția oamenilor centre de vaccinare în cadrul tuturor evenimentelor. Facilitarea accesului cetățenilor la vaccinare este prioritate pentru noi”, spune director în Cancelaria Prefectului județului Tulcea, Dragoș Popa.

Vaccinarea anti COVID-19 la dispensarul din Sfântu Gheorghe se va face în perioada 10 – 13 august între orele 10.00 – 20.00, iar în data de 14 august între orele 10.00 – 12.00, serurile disponibile fiind Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*