Incendiu la o casă din localitatea tulceană Nicolae Bălcescu

Pompierii au intervenit și au reușit să stingă incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Duminică dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Nicolae Bălcescu. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Alarma s-a dat în jurul orei 8.00, când salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta, au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă în localitatea Nicolae Bălcescu. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu spumă și apă, cu 12 subofițeri, dar și un echipaj SMURD. La momentul în care au ajuns echipajele, incendiul se manifesta în podul casei, fără flacără deschisă, dar cu degajare mare de fum.

Întrucât planșeul era format din stuf, lemn și lut, a fost necesară decopertarea. După aproximativ o oră, pompierii au reușit să lichideze incendiul.  Aceștia au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, coșul de fum defect.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Pompierii tulceni trag un semnal de alarmă – două case au luat foc în 24 de ore de la coșul de fum neizolat – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*