FOTO Pompierii tulceni trag un semnal de alarmă – două case au luat foc în 24 de ore de la coșul de fum neizolat

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

După ce duminică dimineață au intervenit la un incendiu la acoperișul unei case, incendiu provocat de proasta izolație a coșului de fum, pompierii tulceni au fost solicitați la un caz asemănător în localitatea Somova.

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Somova.

La locul solicitării au intervenit două autospecialele  de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 12 subofițeri din cadrul ISU Delta Tulcea. Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta în zona podului.

Până să apeleze numărul unic de urgențe 112, proprietarul locuinței a încercat timp de aproximativ 1 oră să îl stingă

“Din nefericire, este al doilea incendiu provocat de coșul de fum defect sau neizolat corespunzator de materialele combustibile. Astfel de incendii sunt extrem de periculoase. Se dezvoltă pe timpul nopții, cu degajare mare de fum, iar locatarii devin victime prin axfixiere”, au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Pompierii au reușit să stingă în scurt timp focul, dar și limitarea pagubelor la două din camerele locuinței, salvând trei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*