Anchetă a polițiștilor tulceni după ce un sucevean de 44 de ani a fost găsit mort în apele mării, la Sulina

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă după ce, duminică dimineață, trupul unui bărbat de 44 de ani a fost găsit plutind pe apele mării, în zona orașului Sulina.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, echipajele medicale sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesului bărbatului.

„La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au precizat sursele citate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii tulceni au stabilit identitatea persoanei decedate, respectiv, un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continua pentru stabilirea tuturor cauzelor și condițiilor în care s-a produs incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*