Incendiu la o locuință din Tulcea. Focul a izbucnit la tabloul electric

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o locuință din municipiul Tulcea, focul manifestându-se la tabloul electric.

ISU Tulcea a anunțat că în jurul orei 12:55, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au intervenit în municipiul Tulcea pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă  și o ambulanță SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

“La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric al casei.  Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea  incendiului și lichidarea acestuia. A ars tabloul electric, iar cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric la tabloul de distribuție al energiei”, a a afirmat ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*