FOTO VIDEO Incendiu într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea

Locuința în care a izbucnit incendiul se afla la etajul 2 al imobilului. FOTO ISU delta Tulcea

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost alertați la puțin timp după ora 3.00 a dimineții de 9 martie de izbucnirea unui incendiu într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea. O persoană a fost rănită, fiind găsită de către salvatori cu arsuri.

La locul solicitării, în cartierul Neptun, au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD, o autospecială de descarcerare, 12 subofițeri de la Detașamentul de pompieri Tulcea, un echipaj de Jandarmi și un echipaj de ambulanță.

Potrivit reprezentanților ISU Delta, incendiul a cuprins ultima din garsonierele de la etajul 2 a imobilului. În locuință a fost găsită o persoană de sex masculin, de aproximativ 50 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 20% din corp.

Intervenția s-a încheiat după aproximativ o oră și jumătate. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o improvizație a racordului de la butelie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*