Ovidius Clinical Hospital își extinde gama de servicii și caută medici pentru mai multe discipline

Ovidius Clinical Hospital. FOTO Tlnews.ro

Cel mai mare spital privat din Sud-Estul României, Ovidius Clinical Hospital (OCH), își extinde gama de servicii și este în căutare de medici specialiști.

Astfel, potrivit reprezentanților instituției, urmează să fie angajați medici specialiști sau primari în următoarele specialități: paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie ș.a.) și specialități chirurgicale, precum și fizicieni medicali.

Ovidius Clinical Hospital oferă deja servicii medicale de cea mai înaltă calitate, prin intermediul unei echipe valoroase, multidisciplinară, și cu ajutorul unei aparaturi performante, de ultimă generație. Activitatea cadrelor medicale se desfășoară într-un mediu la standarde internaționale, cu empatie pentru pacienți.

„OCH își extinde gama de servicii, prin deschiderea unui nou centru, la aceleași standarde înalte de tehnică și profesionalism care l-au consacrat. Căutăm profesioniști care să se potrivească echipei și valorilor noastre. Ne prețuim personalul, încurajăm dezvoltarea și perfecționarea sa continuă și personalizăm serviciile medicale și programul medicilor noștri”, au precizat sursele citate.

Medicii care doresc să facă parte dintr-o echipă de top, într-un spital de elită, pot trimite CV-ul la adresa: office@ovidius-ch.ro. Informații la telefon 0241/480.400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*