Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din județul Tulcea s-a încheiat cu un rezultat îmbucurător

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea a organizat în cursul zilei de 18 octombrie, în trei orașe din județul Tulcea, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Pentru această bursă au fost contactați 288 agenți economici, din care au participat efectiv la bursa 63 angajatori, oferind peste 745 locuri de muncă vacante.

Evenimentul a fost organizat concomitent în:

  • Tulcea – Casa de Cultură a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1
  • Măcin – str. 1 Decembrie, nr. 58
  • Babadag – Casa de Cultură

La această acțiune au fost prezente 527 persoane, din care 179 absolvenți de învățământ. În urma desfășurării bursei locurilor de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 85 absolvenți, din care 4 absolvenți supuși marginalizării sociale.

În vederea facilitării contactului direct între angajatori şi persoanele din detenție, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de AJOFM Tulcea, au participat 14 persoane private de libertate care urmează să fie puse în liberate în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*