FOTO VIDEO Incendii de vegetație uscată și stuf în zona localității Sulina

Incendii de vegetație uscată și stuf în zona localității Sulina

Mai multe incendii de vegetație uscată și stuf au izbucnit la sfârșitul acestei săptămâni în zona localității Sulina, dar fumul degajat nu afectează orașul.

Pompierii au anunțat că în zona localității Sulina arde vegetație uscată și stuf, evenimentul fiind monitorizat și gestionat de către pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sulina. Focul se manifestă în afara orașului, iar fumul nu perturbă localitatea.

Potrivit pompierilor tulceni, majoritatea incendiilor s-a manifestat în zone inaccesibile, între canale, fără pericol de propagare la alte obiective, iar focarele s-au stins de la sine.

În prezent se manifestă un alt incendiu, cu aceleași caracteristici, pe malul drept al Dunării, la aproximativ o milă marină de orașul Sulina, care nu pune în pericol populația sau bunuri materiale. De asemenea, a fost alertat și Pichetul Nave Operative Crișan și, în funcție de situația operativă (zone accesibile), se va interveni cu forțe și mijloace specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*