FOTO Prefectul Lucian Furdui a inspectat Secția Drumuri Naționale pentru a vedea cum s-au pregătit de iarnă

Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a desfășurat o inspecție la Secția Drumuri Naționale (SDN)Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a desfășurat în cursul zilei de 3 noiembrie, o inspecție la Secția Drumuri Naționale (SDN) Tulcea, la districtele Tulcea și Babadag, inspecție în cadrul căreia a fost însoțit de șeful de Cancelarie, domnul Mihai Pavel.

 

Potrivit informațiilor furnizate de către șeful SDN Tulcea, Dan Tiron, pentru cei 328,118 km de drumuri naționale din județul nostru a fost incheiat Acordul cadru 94/62291/09.11.2017 privind întreținerea curentă pe timp de iarnă 2016-2020 a drumurilor naționale din administrarea DRDP; Constanța Lot 5 SDN Tulcea cu societatea TGB Mecano Construct București, iar în luna octombrie a fost semnat contractul subsecvent ce privește 53 de utilaje de deszăpezire. De asemenea, SDN Tulcea deține un număr de 18 utilaje proprii și anume 7 autofreze din care 3 recent achiziționate (noi), 3 unimog-uri, 2 buldo-excavatoare și 6 autoutilitare tip ARD. În plus, pentru protecția unor sectoare de drum expuse viscolului, de la sfârșitul lunii octombrie 2017, a început acțiunea de montare a parazăpezilor, atât metalici cât și tip rulou din plasă, până în prezent fiind montați 15.600 ml dintr-un total de 29.303 ml.

Referitot la materialul antiderapant, prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a fost informat că la această dată există în toate cele 6 baze de deszăpezire o cantitate totală de 1750 tone sare, 10,5 tone Atica și respectiv 14,753 tone clorură de calciu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*