FOTO Spectacolul impresionant al fântânii arteziene de pe Faleza Ivan Patzaichin, o nouă atracție turistică în municipiul Tulcea

Fântâna arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin a fost oficial deschisă, cu un program regulat. FOTO: CJ Tulcea

Turiștii și locuitorii municipiului Tulcea sunt invitați să se bucure de magia fântânii arteziene de pe Faleza Ivan Patzaichin din Tulcea, care a fost deschisă oficial vineri, 4 august. Fântâna prezintă un program regulat pentru toți cei dornici să se bucure de spectacolul său impresionant.

Astfel, potrivit Consiliului Județean Tulcea, fântâna arteziană își va încânta vizitatorii în fiecare zi, urmând un program bine stabilit:

  • Între orele 12.00 și 20.50, va fi activ programul simplu de zi, cu jeturile de apă dansând în armonie sub razele soarelui.
  • De la 20.50 până la 21.00, spectacolul se va anima cu un program dinamic de noapte, oferind un joc fascinant de lumini și apă.
  • Între 21.00 și 21.30, fântâna va surprinde publicul cu un program dinamic acompaniat de fundal muzical, creând o atmosferă deosebită.
  • De la 21.30 până la 23.00, fântâna va reveni la programul simplu de noapte, oferind o priveliște fermecătoare sub cerul înstelat.

Această atracție remarcabilă combină arta și tehnologia modernă, transformând jeturile de apă într-un dans minunat al culorilor și formelor, toate sincronizate cu o selecție de muzică încântătoare. Fântâna arteziană a devenit repede un obiectiv turistic de referință în zonă, oferind o experiență inedită și captivantă pentru localnici și turiști deopotrivă.

Modernizarea portului și crearea acestei fântâni arteziene au reprezentat un răspuns pozitiv din partea Consiliului Județean Tulcea la dorința de a avea un port și o faleză modernă și atrăgătoare pentru toți vizitatorii. Proiectul, în ciuda provocărilor, a fost finalizat cu succes datorită sprijinului și încrederii locuitorilor din Tulcea, cărora li se adresează acum cu recunoștință.

Totuși, pentru a asigura siguranța tuturor participanților, se reamintește că apa din fântână nu este potabilă și scăldatul este strict interzis. De asemenea, accesul în interiorul fântânii este interzis din motive de siguranță.

Acest spectacol impresionant de apă, lumină și muzică promite să ofere amintiri de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*