FOTO Accident grav între Babadag și Două Cantoane. O persoană a fost readusă la viață de medicii SMURD

Accident grav în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 între localitatea Babadag și 2 Cantoane.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau 3 persoane – 2 persoane de sex masculin ambele de 63 de ani, și 1 persoană de sex feminin de 62 de ani.

Persoana de sex feminin a fost extrasă din autoturism și predată ambulantei SAJ.

La scurt timp a intrat în stop-cardio respirator, echipajul medical începând protocolul de resuscitare.

La fața locului a aterizat elicopterul SMURD.
Cei 2 bărbați au refuzat transportul la unitatea spitalicească.

“În dimineata de 1 mai, a avut loc un accident rutier la iesiie din pădurea Babadag spre 2 cantoane. Din primele cercetari, un barbat in timp ce conducea un autoturism pe DN 22E87, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile . In urma accidentului rutier a rezultat ranirea unui pasager.Conducatorul auto detine permis de conducere si nu se afla sub influenta alcoolului.Cercetarile continua”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea

UPDATE:

Echipajul SMURD de la Stația de pompieri Babadag a reușit resuscitarea, acum victima este evaluată de medicul care încadrează elicopterul SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*