Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” participă la Zilele Comunei Baia

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, din Tulcea

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” va lua parte la Zilele Comunei Baia, eveniment organizat vineri 7 septembrie și sâmbătă 8 septembrie de Primăria Baia și Consiliul Local Baia.

Pe stadionul comunal, „Baladele Deltei” vor prezenta sâmbătă, 8 septembrie, în intervalul orar 15.30 – 17.00, un program din care fac parte două suite de jocuri populare din Dobrogea (Baicoliu și Hora), precum și suite de jocuri populare din Oaș, Oltenia și rusești, iar soliștii vocali Laura Ileana Feraru, Georgeta Nichifor, Laura Mocăniță și Costel Atanasof vor interpreta cântece dobrogene; conducerea muzicală este asigurată de prof. Aurelian Croitoru, coregrafia – prof. Ștefan Coman.

La programul pregătit de organizatori pentru hramul comunei vor lua parte Alex Velea, invitat special pentru discoteca în aer liber (vineri, 7 septembrie), Andreea Antonescu, Radu Ile, Minodora, Nemuritorii, Florin Pârlan, Hangițele și Ansamblul Folcloric „Altona” din Cerna.

În Anul Centenarului, ediția se desfășoară sub titlul „România în sărbătoare. Totul despre tradiții, obiceiuri, ansambluri, muzică și dansuri”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*