Femeie din Nepal, depistată cu ședere ilegală de polițiștii tulceni de la Imigrări

O femeie din Nepal, depistată cu ședere ilegală în Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Tulcea au depistat, cu ședere ilegală, o femeie din Nepal, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de ședere. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul țării.

Polițiștii din Serviciului pentru Imigrări al Județului Tulcea au desfășurat, la data de 3 noiembrie, o acțiune cu forțe proprii, pe linia prevenirii și combaterii șederii și a muncii ilegale a străinilor, pe raza de competență. În cadrul activităților întreprinse a fost depistată cu ședere ilegală o femeie de 26 de ani, din Nepal, care a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere, nu a părăsit teritoriul țării noastre și nici nu a întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele persoanei în cauză o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească țara în cel mult 15 zile și a fost sancționată contravențional cu avertisment.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită și interdicția de a mai intra în România, pentru o perioadă de șase luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

„Facem apel către toți cetăţenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări al Județului Tulcea, la telefon 0240/506.700 – interior 20.301, fax: 0240/513.101 sau vizitând site-ul oficial al instituției, la adresa www.igi.mai.gov.ro”, au transmis polițiștii tulceni de la Imigrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*