George Șișcu: „PSD caută tot felul de motive pentru amânarea alegerilor, pentru că liderilor acestui partid le este o frică teribilă de votul românilor.“

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu

Deputat PNL de Tulcea, George Șișcu, candidat la Președinția Consiliului Județean Tulcea, susține că Partidul Social Democrat caută diverse motive pentru amânare alegerilor și leagă organizarea acestora de începerea anul școlar.

„Aflat zilele trecute prin țară, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că dacă Guvernul va decide amânarea deschiderii anului școlar, este hotărât ca, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, să <<provoace o discuție serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale>>. Problema este că guvernul liberal n-a exprimat niciodată vreo opinie oficială privind posibila amânare a începerii anului școlar. Au fost doar păreri exprimate în spațiul public, inclusiv ale unor medici epidemiologi, pe această temă, dar nu a existat o comunicare oficială privind decalarea începerii școlii. Cursurile vor începe pe 14 septembrie, așa cum s-a stabilit inițial, în funcție de scenariile prezentate de Ministerul Sănătății”, a declarat Șișcu.

Deputatul liberal de Tulcea este de părere că liderii social-democrați „caută cu disperare” motive pentru a provoca o discuție cu privire la amânarea scrutinului.

„Pur și simplu le este frică de întâlnirea la urne cu românii, mai ales că nici sondajele nu le sunt favorabile. Există o vorbă românească care spune că <<de ce ți-e frică nu scapi>>, iar PSD-ului i se potrivește de minune. În mod evident, nimeni nu poate ști cu săptămâni sau cu luni înainte cum va evolua pandemia și dacă un eveniment anume se poate desfășura sau nu. Din acest motiv se emit teorii, iar tema se dezbate intens în societate. Dar să vii acum cu trei săptămâni înainte de alegeri și să evoci posibilitatea amânării alegerilor arată clar interesul PSD de a nu ține scrutinul la data anunțată”, a mai spus candidatul PNL la Președinția CJ Tulcea.

Potrivit acestuia, PSD rămâne un partid al trecutului, care știe că va trebui să plătească pentru faptul că a ținut timp de trei ani o țară în loc.

„Indiferent de fardurile aplicate la congres, PSD rămâne un partid al trecutului, cu lideri care nu înțeleg că românii vor să trăiască într-o țară democratică și pro-europeană. Ținerea sub control a pandemiei rămâne principala preocupare a guvernului liberal, la fel și începerea școlii în septembrie, dar și desfășurarea alegerilor după calendarul stabilit reprezintă alte două obiective importante ale actualului executiv. PSD încearcă să semene frică și temeri în societate, în timp ce noi liberalii, suntem pragmatici, responsabili și preocupați de problemele românilor”, a mai spus George Șișcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Va spune un fost bolnav de Cov 19 care a trecut prin momente dramatice că nu mă duc la vot pe motiv de pandemie nu pe motiv de PSD. Băgați va mințile în cap. Stați acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*