Femeie de 36 de ani, găsită împușcată în piept într-o pădure din Slava Cercheză. Ea furase arma soțului și apoi dispăruse de la domiciliu

O femeie de 36 de ani a fost găsită împușcată în piept într-o pădure din Slava Cercheză, ea furând arma soțului în cursul dimineții, iar apoi a dispărut de la domiciliu.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deținea în mod legal și ar fi dispărut.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiști, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împușcată în zona pieptului.

Ulterior, la fața locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii” – IPJ Tulcea.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Femeia fusese dată dispărută în cursul dimineații de vineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*