Mai mulţi şoferi fără permise de conducere au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii tulceni

Echipaj de politie. FOTO arhiva

Mai mulţi indivizi care s-au apucat de şofat pe drumurile publice deşi nu deţineau nici un fel de permis de conducere s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de către poliţişti.

Infracţiunile au fost constatate de către poliţişti în în intervalul 19-20 decembrie, în urma unor acţiuni pe raza întregului judeţ.  În cursul zilei de 19 decembrie, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Tulcea, în timp ce conduce a un autoturism în localitatea Isaccea, fără a deține permis de conducere. În aceeași zi, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat în trafic un bărbat, din Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Ciucurova, fără a poseda permis de conducere. Şi lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, din Tulcea, care conducea un autoturim pe strada Gavrilov Corneliu, din municipiul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

Ultimul infractor a fost depistat în noaptea de 19 spre 20decembrie, de către polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat în trafic un bărbat tot din Tulcea, care conducea o autoutilitară în localitatea Ciucurova, fără a poseda permis de conducere.

Tuturor celor în cauză li s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conform art.335, din Codul penal, fiind cercetaţi în stare de libertate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*