Jandarmii tulceni chemați în ajutor după ce un bărbat a început să bea sticle cu alcool direct de pe rafturile unui magazin, „din curiozitate”

FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru furt după ce, aflat într-un magazin alimentar, a început să bea sticle cu alcool luate direct de pe rafturi.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, militarii tulceni au fost sesizați în seara zilei de joi, 10 iunie, în jurul orei 18.30, cu privire la faptul că un bărbat a consumat mai multe sticle de alcool în incinta unei societăți comerciale, fără intenția de a le plăti. Apelul a fost efectuat de către un angajat al societății comerciale, care a declarat că a fost sesizat de către un client cu privire la faptul că un bărbat a consumat o sticlă de alcool în timp ce se afla la raftul cu băuturi alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, angajatul societății comerciale a observat faptul că bărbatul se afla în stare de ebrietate, el consumând nu una, ci două sticle de alcool, spunând apoi că nu are bani să achite produsele.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat că a cumpărat două beri, pe care le-a achitat, după care a revenit la magazin pentru a mai cumpăra o bere, dar a observat pe raft o sticlă de alcool și, din curiozitate, a băut-o. Între timp a văzut o altă sticlă de alcool și a băut și din aceasta.

Jandarmii au efectuat verificări și au stabilit faptul că bărbatul nu este la prima abatere, el fiind sancționat și în trecut pentru fapte precum: tulburarea ordinii și liniștii publice , consum de băuturi alcoolice în locuri publice și proferarea de injurii. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*