Exercițiu al jandarmilor la sediul Trezoreriei Măcin

Exercițiu al jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

În cursul zilei de astăzi, 15 noiembrie, începând cu ora 16:30, la sediul Trezoreriei Măcin, jandarmii tulceni vor desfășura un exercițiu de antrenament cu forțe și mijloace în teren pentru antrenarea forțelor de intervenție, tema exercițiului fiind intervenția în situația amenințării personalului instituției.

Astfel de exerciții se desfășoară periodic, având ca obiective antrenarea efectivelor structurilor participante, evaluarea modului de executare a intervenției și a timpului de reacție, dar și evaluarea modului de derulare a cooperării forțelor participante la exercițiu.

La acest exercițiu vor participa mai multe instituții cu responsabilități în gestionarea unei situații specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*