Danube Delta Cup a ajuns la a zecea ediție

Danube Delta Cup a ajuns la a zecea ediție. FOTO CJ Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la conferința de presă organizată cu ocazia  deschiderii  celei de-a zecea ediții a Danbube Delta Cup, competiție internațională de karate kyokushin.

În concurs intră aproape 400 de concurenți din 26 de cluburi din cinci țări (România, Moldova, Ucraina, Georgia, Turcia).

„Aș vrea să vă felicit în primul rând, și să vă reamintesc că, de fiecare dată, Consiliul Județean Tulcea a fost foarte implicat în tot ce înseamnă sport de performanță, a fost alături de sportul tulcean în general. Susținem asociațiile sportive și ne mândrim cu sportivii care au adus rezultate deosebite pentru Tulcea. Vă doresc tuturor mult succes în continuare! “, a declarat, în deschiderea conferinței, Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.

„Sportivii noștri au reprezentat cu cinste România și județul Tulcea la cel mai înalt nivel, pe toate tatamiurile din lume – Germania, Serbia, Rusia, Japonia, Kazahstan, Ungaria etc.“, a precizat sensei Nicolaie Pănuță, președintele Clubului Nippon Budo Sport.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nippon Budo Sport, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea, în baza Legii nr. 350/2005.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*