Consilierii județeni din Tulcea, reuniți în ședință extraordinară. Se discută modernizarea traseului Niculițel – Turda – Sarichioi

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps

Consiliul Județean Tulcea a fost convocat pentru o ședință extraordinară pe 21 august. Aleșii au de discutat nota de fundamentare depusă de vicepreședintele George Luchici privind completarea unei hotărâri a Consiliului Județean în legătură cu Modernizarea infratsucturii de transport regional pe traseul Niculițel și Turda – Sarichioi.

Amendamentul depus de Luchici spune că “la momentul recepției lucrărilor implementate prin proiectul ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Niculițel si Turda – Sarichioi” finanțat prin POR 2014-2020, apel dedicat zonei de Investiție Teritorială Integrată Delta Dunării, întregul traseu va fi funcțional, în stare bună, în integralitatea sa, inclusiv tronsonul de drum județean DJ 229, Valea Teilor – Nicolae Bălcescu, modernizat prin proiectul ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe tronsonul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu’’, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020”.

Această ședință a fost impusă de faptul că decizia inițială a consilierilor județeni a fost luată la o dată anterioară aprobării Ghidului de Finanțare.

Cu alte cuvinte, acum este nevoie de o nouă decizie luată în plen care să aprobe modificarea textului de Hotărâre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*