#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul Cargo, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Trupa Cargo. FOTO Facebook Cargo Rock

Un concert cu trupa Cargo este programat în data de 6 aprilie, de la ora 20.00, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Redacția TLnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației TLnews – https://www.youtube.com/c/TLnewsTVși la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Trupa Cargo concertează sâmbătă, 6 aprilie, la Centrul Cultural Jean Bart Tulcea.

“Hai și tu să cântăm împreună “Nu mai am țigări”, “Spune-mi de ce”, ”Ziua Vrăjitoarelor” sau ”Anarhia”. 

Cu o carieră de peste 35 de ani, Cargo este una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock din România, cu o serie impresionantă de hituri, legendarii CARGO vor fi ”Aproape de voi” în “Ploaia” inevitabilă de aplauze.

Hai și tu să cântăm împreună “Nu mai am țigări”, “Spune-mi de ce”, ”Ziua Vrăjitoarelor” sau ”Anarhia” “Doi pași”, “Nu pot trăi fără tine”, “Mama”, iar melodia “Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul “Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989.

Va fi un concert de care îți vei aduce aminte mult timp, un concert special și plin de emoție”.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*