Cod galben de vânt în zona de litoral a județului Tulcea și în Delta Dunării

Vânt puternic. FOTO Pixabay.com

Meteorologii au emis un cod galben de vânt în zona de litoral a județului Tulcea și în Delta Dunării.

Avertizarea este valabilă astăzi, până la 18.00.

Este vizată zona de litoral a județului Tulcea respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe, dar și Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina.

În acest interval se vor înregistra intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…60 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*