Florin Cîțu a demis prefecții și subprefecții susținuți de USR-PLUS. Între ei și prefectul județului Tulcea, Marcel Ivanov

Marcel Ivanov, prefectul județului Tulcea, a fost demis de premierul Florin Cîțu. FOTO Paul Alexe

Premierul Florin Cîțu a demis joi, 9 septembrie, prin Hotărâre de Guvern, prefecții și subprefecții susținuți de USR-PLUS.

Au fost demiși astfel 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS. Hotărârea a fost deja trimisă spre publicare în Monitorul Oficial. Funcțiile prefecților demiși ar urma să fie preluate de subprefecți din județ.

Printre prefecții demiși este și cel al județului Tulcea, Marcel Ivanov. El fusese numit în post anul acesta, în data de 10 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*