Cod galben de ceață pentru mai multe localități din Tulcea

Ceață. FOTO Pixabay.com

Un cod galben de ceață a fost emis pentru mai multe localități din județul Tulcea.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ceață, valabilă până astăzi la ora 12. Acesta este valabil pentru localitățile: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina, Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe.

Meteorologii au precizat că ceața va determina scăderea vizilibității sub 200 de metri.
.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*