Certificate de apreciere pentru voluntarii Invictus din cadrul Jandarmeriei Tulcea

Certificate de apreciere pentru voluntarii Invictus din cadrul Jandarmeriei Tulcea. FOTO Jandarmeria Tulcea

Astăzi,  Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a organizat o  ceremonie prin care au fost recompensați voluntarii INVICTUS din cadrul Jandarmeriei Tulcea, ce au participat, în toamnă, la „Ștafeta Veteranilor INVICTUS 2023″.

Acest eveniment de voluntariat presupune purtarea în alergare a trei ștafete,  pe trei trasee diferite, denumite după culorile  Drapelului Național – albastru, galben,  roșu cu scopul de a aduce un omagiu veteranilor și soldaților români decedați în misiuni militare, recunoștință și cinste militarilor din teatrele de operațiuni care s-au sacrificat pentru poporul român.

Ștafeta se încheie în municipiul Carei, ultima localitate eliberată  de pe teritoriul actual al României la data de 25 octombrie 1944. Traseele însumează peste 3500 km.

În semn de recunoaștere a efortului depus de voluntarii INVICTUS din cadrul Jandarmeriei Tulcea care au făcut echipă cu reprezentanți ai MApN, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Poliției de Frontieră, Consiliului Județean Tulcea, Primăriei Tulcea și Echipei de ultramaraton Spartanii Angelo pe distanța Tulcea-Galați,  colonel Bordei Ion, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a înmânat Certificatele de Apreciere emise de Șeful Statului Major al Apărării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*