VIDEO Văcuță căzută într-o fosă septică, salvată de pompierii tulceni

Văcuță căzută într-o fosă septică, salvată de pompierii tulceni. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Secției Măcin au fost solicitați să intervină luni, 30 august, în jurul orei 10.20, în localitatea I.C. Brătianu pentru extragerea unei bovine căzute într-o fosă septică dintr-o gospodărie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență șase subofițeri, cu o autospecială de intervenție.

„Pompierii militari, sprijiniți de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din I.C. Brătianu, cu un buldoexcavator, au reușit să scoată animalul teafăr din fosa septică, ce avea un diametrul de aproximativ 1,5 metri, în aproximativ o oră de la încredințarea misiunii”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Văcuță căzută într-o fosă septică, salvată de pompierii tulceni. FOTO ISU Tulcea

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*