Campanie de prevenire a comportamentelor agresive destinată deținuților de la Penitenciarul Tulcea

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Administrația Națională a Penitenciarelor și-a propus desfășurarea la nivelul comunităților locale a unei campanii de prevenire a criminalității, precum și de facilitare  a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate.

Astfel, în cadrul  Penitenciarul Tulcea se derulează pe parcursul întregului an  Campania de prevenire a comportamentelor agresive destinată persoanelor private de libertate ”Agresivitatea nu este o soluție”.

Campania presupune o serie de activități psihologice, derulate cu o frecvență lunară,  în parteneriat cu specialiști din cadrul comunității, care completează și sprijină demersurile realizate de psihologii unității, având ca scop prevenirea și diminuarea comportamentelor agresive  în rândul persoanelor private de libertate.

Astfel, azi 15.03.2024, se desfășoară o asemenea activitate cu participarea psihologului Dăineanu Adina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*