Infotrip pentru promovarea Deltei Dunării și devenirea acesteia o destinație turistică importantă în Europa

Tot mai mulți turiști vin să vadă frumusețile din județul Tulcea

Ministerul Turismului, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, în vederea pregătirii preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, organizează o serie de vizite de informare pentru reprezentanții mass-media din străinătate.

În acest context, în perioada 31 mai – 2 iunie, are loc infotripul organizat în Delta Dunării și Dobrogea de Nord.

Turismul reprezintă unul dintre principalii piloni ai economiei și o prioritate pentru autoritățile centrale și locale.

Delta Dunării și Dobrogea de Nord trebuie sa devină o Destinație Turistica importantă în Europa, președinția României la Consiliul Europei și vizita jurnaliștilor oferind o oportunitate unică în acest sens.

Imaginea Destinației Turistice va fi conturată de relatările obiective ale celor 22 de reprezentanți ai mass-media prezenți în acest infotrip.

Acțiunea este susținută și coordonata, la nivelul Destinatiei Turistice de către Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cosmin Târnăcop – consilier evaluare-examinare, în cadrul Ministerului Turismului (responsabil de zona Tulcea), precum și de alte autorități și instituții locale care vor prezenta cele mai importante atracții din destinație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*