Anchetă a polițiștilor după ce un glonț a fost găsit într-o gospodărie din Chilia Veche

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce un glonț a fost găsit într-o gospodărie din Chilia Veche.

“La data de 7 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei gospodării din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, a fost identificat un proiectil de mici dimensiuni, tip glonț.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și uz de armă letală fără drept, cercetările continuând sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea”  – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*