Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiștii tulceni

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Tulcea, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Tulcea, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea a mai multor infracțiuni de furt calificat comise în cursul anul 2016 pe teritoriul Germaniei, prejudiciul fiind în valoare de peste 176.700 Euro.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar astăzi, 12.09.2017, bărbatul va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă în vederea predării acestuia către autoritățile judiciare din Germania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*