Alte 36 de sancțiuni contravenționale aplicate la protestele neautorizate ce au avut loc în municipiul Tulcea

Sancțiuni contravenționale aplicate la protestele neautorizate ce au avut loc în Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

În urma verificărilor efectuate de către Jandarmeria Tulcea cu privire la protestele neautorizate ce au avut loc în municipiul Tulcea în zilele de 29 și 30 martie, au fost aplicate alte 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 41.750 lei.

Potrivit IJJ Tulcea, sancțiunile aplicate au vizat nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție sanitară, organizarea și desfășurarea de adunări publice  nedeclarate, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea și liniștea publică și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

Jandarmeria Tulcea anunță că va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*