Emma și Alec Blenche, pe scena Teatrului „Jean Bart“ din Tulcea

Emma și Alec Blenche, pe scena Teatrului „Jean Bart“ din Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

„Călătoriile lui Erus prin România“ au pornit din județul Tulcea, cu un spectaculos eveniment pregătit de Alec și Emma Blenche, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și Teatrului „Jean Bart“ Tulcea.

Miercuri, 8 iunie, începând cu ora 10.30, sute de școlari și preșcolari tulceni au participat la evenimentul organizat în sala mare a Teatrului „Jean Bart“, acolo unde scriitorul de cărți pentru copii, Alec Blenche și fiica lui în vârstă de 9 ani, Emma, au spus povești, au cântat, au dansat și au impresionat publicul.

Spre deliciul publicului, pe scenă au urcat și mascotele Pac și Pac, doi iepuri – personaje de poveste care au animat atmosfera și au contribuit la buna dispoziție din sala teatrului tulcean.

Cei mici au călătorit, așadar, în frumoasa „Lume bună“ pe care Erus, personajul celei mai cunoscute cărți semnate de Alec Blenche, reușește să o salveze (dar nu înainte de a afla totul despre cele mai importante virtuți omenești: răbdarea, generozitatea, iubirea și recunoștința).

La eveniment au participat și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Viorica Pavel, care au salutat organizarea acestui frumos spectacol și care și-au exprimat încrederea în continuarea unor astfel de activități, în beneficiul micilor tulceni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*