Acoperișul unei locuințe din Tulcea a luat foc

Incendiu la o casă din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Trei echipaje de pompieri intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în municipiul Tulcea, pe strada Călugăreni.

”La ajungerea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței cu posibilitate de propagare la vecinătăți. Din fericire, intervenția promptă a salvatorilor a limitat extinderea flăcărilor, iar în acest moment incendiul este localizat și le lucrează pentru lichidarea focarelor” – ISU Tulcea.

Nu sunt raportate victime până în acest moment.

La fața locului se află și un echipaj SMURD și un echipaj de jandarmi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*