Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22

Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați marți, 20 iulie, cu privire la producerea unui accident pe DN22.

Din primele verificări a reieșit că, un bărbat de 31 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția Tulcea către Mihail Kogălniceanu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 46 de ani din Tulcea. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 31 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*